به گزارش ایفنا، در چهارمین روز فروردین ماه ۱۴۰۴، اولین نشست شورای سیاستگذاری سی و چهارمین نمایشگاه بینالمللی تخصصی صادراتی صنعت مبلمان با حضور صدیف بیکزاده مدیرعامل شرکت سهامی نمایشگاههای بینالمللی جمهوری اسلامی ایران، حسن احمدیان رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان مبلمان ایران، علی مرادی رئیس انجمن برگزارکنندگان نمایشگاههای بینالمللی، علی ابراهیمزاده دبیر انجمن برگزارکنندگان نمایشگاههای بینالمللی حسین نوروزی، مدیرعامل شرکت فیپکو (مجری برگزاری نمایشگاه) و محمدجواد قنبری معاون امور نمایشگاهی شرکت سهامی نمایشگاههای بینالمللی جمهوری اسلامی ایران در سالن همایش محل دائمی برگزاری نمایشگاههای بینالمللی تهران برگزار شد.
صدیف بیکزاده مدیرعامل شرکت سهامی نمایشگاههای بینالمللی جمهوری اسلامی ایران در این نشست گفت: رویکردهای نمایشگاهی معطوف به برنامهریزیهای قبل از برگزار نمایشگاهها است. برگزاری نمایشگاه یک هدف نیست؛ در واقع نمایشگاه ابزاری برای رسیدن به چند هدف است اما گاهی ما به قدری در روش و ابزار غرق میشویم که اهداف را فراموش میکنیم.
او افزود: نمایشگاه یک ابزار بازاریابی برای خلق تقاضای داخلی و خارجی و تداوم کار واحدهای صنفی تولیدی است.
مدیرعامل شرکت سهامی نمایشگاههای بینالمللی جمهوری اسلامی ایران بیان کرد: شرکت سهامی نمایشگاههای بینالمللی جمهوری اسلامی ایران تصمیم گرفته است که پس از همفکری با صنوف برای اجرا و برگزاری نمایشگاهها اقدام کند.
بیکزاده ادامه داد: در نهایت، مجری برگزاری نمایشگاهها انتخاب میشود.
او پس از بیان این مقدمه به اهمیت برگزاری نشستهای سیاستگذاری اشاره و تاکید کرد و گفت: این نشستها به شرکت سهامی نمایشگاههای بینالمللی جمهوری اسلامی ایران کمک میکنند که بهترین نمایشگاهها را برگزار کند.
مدیرعامل شرکت سهامی نمایشگاههای بینالمللی جمهوری اسلامی ایران افزود: سال ۱۴۰۴، سال سرمایهگذاری است و سرمایهگذاری برای واحدهای تولیدی زمانی اتفاق میفتد که بازارشان توسعه یابد. در نتیجه واحد تولیدیای که بازارهای داخلی و خارجی گستردهای نداشته باشد، نمیتواند چنان که باید و شاید به کارش ادامه بدهد.
بیکزاده بیان کرد: شرکت سهامی نمایشگاههای بینالمللی جمهوری اسلامی ایران میخواهد با کمک وزارتخانهها روند برگزاری نمایشگاههای بینالمللی ایران را اصلاح کند و فرآیندهای اصلاحی پیگیری میشوند.
اشتغالزایی بیش از ۸ درصدی صنعت مبلمان
حسن احمدیان رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان مبلمان ایران نیز گفت: به هر حال، صنعت مبلمان، صنعتی است که با ۶۰ هزار واحد تولیدی، صنعتی و خدماتی بیش از ۸ درصد اشتغالزایی دارد. ترنور (گردش) مالی این صنعت بالغ بر ۱۰ میلیارد دلار است.
محمد جواد قنبری معاون امور نمایشگاهی شرکت سهامی نمایشگاههای بینالمللی جمهوری اسلامی ایران در این نشست گفت: نمایشگاه بینالمللی تخصصی صادراتی صنعت مبلمان تهران یکی از نمایشگاههای با قدمت کشورمان در حوزه صنعت مبلمان است. این نمایشگاه توانسته همچنان رونق خودش را حفظ کند.
او افزود: شرکت سهامی نمایشگاههای بینالمللی جمهوری اسلامی ایران تلاش دارد که بتواند امکانات خودش را به روزآوری کند تا فضایی فراهم شود که فعالان صنعت مبلمان بتوانند در آن فضا به نتیجه مطلوب برسند.
معاون امور نمایشگاهی شرکت سهامی نمایشگاههای بینالمللی جمهوری اسلامی ایران بیان کرد: افرادی که در این نشست حضور دارند میدانند که شرکت سهامی نمایشگاههای بینالمللی جمهوری اسلامی ایران هر ساله ۷۰ نمایشگاه تخصصی را در محل دائمی برگزاری نمایشگاههای بینالمللی تهران برگزار میکند. هر کدام از نمایشگاهها پروسه خاص خودشان را دارند.
قنبری ادامه داد: نمایشگاه بینالمللی صنعت مبلمان نیز پس از گذراندن یک پروسه خاص برگزار میشود.
او گفت: بهتر است که فعالان صنعت مبلمان توجه بیشتری به بازاریابی بکنند زیرا قطعا توجه به بازارهای خارجی به رونق صنعت مذکور میانجامد.
معاون امور نمایشگاهی شرکت سهامی نمایشگاههای بینالمللی جمهوری اسلامی ایران افزود: بازار کشورمان به تولید داخل تکیه کرده است و ما باید به صادرات تخصصی فکر کنیم. برگزاری نمایشگاههای تخصصی به رونق صادرات میانجامد.
قنبری بیان کرد: شرکت سهامی نمایشگاههای بینالمللی جمهوری اسلامی ایران تصمیم گرفته به اعطای تسهیلات از شرکتهایی که میخواهند در نمایشگاههای بینالمللی سایر کشورها شرکت کنند، حمایت کند.
او گفت: سی و چهارمین نمایشگاه بینالمللی تخصصی صادراتی صنعت مبلمان میتواند یک نقطه پرش برای شرکتهای تولیدی داخلی باشد.