به گزارش ایفنا؛ انسانها ذاتا به اشیایی که روح دارند و میتوانند زندگی را به نوعی با منبع انرژی که طبیعت باشد، پیوند بزنند، علاقه دارد و نمیتواند این علاقه را انکار کند. وسیلهای روح دارد که انسانی با دستان خودش آن را شکل داده و پرورده باشد. این در صورتی است که دنیا و اشیای مدرن ماشینی است و ماشین نمیتواند روحی را در بطن تولیداتش بگذارد بنابراین وسایل مدرن بی روح هستند و این امر با ذات آدمی همخوانی ندارد پس چه میشود که انسان به سمت تهیه و خرید نمادها و محصولات دنیای مدرن میرود؟
در پاسخ باید گفت آن چه که انسان با دستان خودش تولید میکند، به دلیل زحمتی که برای تولیدش کشیده میشود، ارزشمند است و از قدیم گفتهاند هیچ ارزانیای بی دلیل نیست.
امروزه، اما انسانها ترجیح میدهند که با پرداختن کمترین بها بیشترین وسایل را تهیه کنند و به تعداد قابل توجهی از امکانات دسترسی پیدا کنند. آنها به نوعی کیفیت را فدای کمیت میکنند و روحشان از این مسئله خبر ندارد.
ما در اینجا به سراغ سیامین نمایشگاه بینالمللی لوستر، چراغهای روشنایی و تزئینی میرویم. اغلب بازدیدکنندگان نمایشگاه اذعان دارند که از لوسترهای کلاسیک خوششان میآید و دوست دارند که آنها را به خانه ببرند اما مجبور هستند که لوسترهای مدرن را تهیه و خریداری کنند.
ما دلیل این امر را از یکی از غرفهداران جویا شدیم و او که تولیدکننده و فروشنده لوسترهای کلاسیک و مدرن بود، گفت: ما نیز خوشحال میشویم که ببینیم مردم لوسترهای کلاسیک را بیشتر از لوسترهای مدرن میخرند اما به نظر میرسد که تفاوت قیمتی لوسترهای کلاسیک و مدرن باعث شده که لوسترهای مدرن هر روز بیشتر از روز گذشته در مرکز توجه عموم قرار بگیرند.
او بیان کرد: گاهی قیمت لوسترهای کلاسیک ۴ برابر قیمت لوسترهای مدرن است اما این بهانه خوبی برای خرید لوسترهای مدرن نیست زیرا لوسترهای مدرن روح و طراحی جالبی ندارند.
این تولیدکننده و فروشنده لوستر در آخر گفت: اگرچه همانطور که گفته شد ما نیز خوشحال میشویم که مردم لوسترهای کلاسیک را بیشتر از لوسترهای مدرن بخرند اما بازار به میزان و نوع تقاضا نگاه میکند.