به گزارش ایفنا؛ این روزها تولیدکنندگان ماشینآلات آردسازی و نانسازی، مواد اولیه تولید نان و سایر فعالان صنعت غلات، آرد و نان مهمان محل دائمی برگزاری نمایشگاههای بینالمللی تهران و میزبان بازدیدکنندگان شانزدهمین نمایشگاه بینالمللی صنعت غلات، آرد و نان هستند و محصولات متعددی را به نمایش گذاشتهاند که در میان آنها میتوان از شیر خشک تا روغن سرخکردنی ذرت را پیدا کرد. این امر نشان میدهد که صنعت غلات، آرد و نان تا چه حد ضروری و گسترده است.
امروزه نان کشور در گروی کار افرادی است که میان سنت و صنعت ماندهاند و نمیدانند که باید چگونه کارشان را به روز کنند.
هر چند که قرار بود تا پایان برنامه پنجم توسعه ۴۰ درصد نان کشور به روش صنعتی تولید شود، اما نان در کشور ما هنوز صنعتی نشده است.
برخی از کارشناسان میگویند دولت دهم تلاش کرد که با احداث واحدهای ۲۰ تنی و تبدیل روزانه ۲۰ تن آرد به ۲۶ تن نان، تولید نان را صنعتی کند اما کارش با استقبال عموم مواجه نشد.
برخی از جامعهشناسان نیز همچون عموم مردم اعتقادی به صنعتی شدن نان ندارند. آنها معتقدند که صنعتی شدن نان به معنای کارخانهای شدن آن است و این امر ساختار محلات را بیش از پیش تهدید میکند.
حال باید منتظر ماند و دید که به راستی داستان لزوم به روز شدن کار تولیدکنندگان نان به کجا میرسد؟