به گزارش ایفنا؛ سیامین نمایشگاه بینالمللی ماشینآلات، مواد اولیه، منسوجات خانگی و ماشینهای گلدوزی و محصولات نساجی این روزها همچون ستارهای به درخشش خودش در آسمان نمایشگاه بینالمللی تهران ادامه میدهد و با دنبالهاش آیندهای پر از توفیق را به فعالان صنعت نساجی نوید میدهد؛ این نمایشگاه بستری برای بازی رنگهای تثبیت شده بر نسج نخهای تابیده شده، است و دل هر بازدیدکنندهای را میرباید.
آنچه که در ابتدا در سیامین نمایشگاه بینالمللی ماشینآلات، مواد اولیه، منسوجات خانگی و ماشینهای گلدوزی و محصولات نساجی توجه مخاطب را به خودش جلب میکند، دوکهای رنگارنگ نخ قرار داده شده بر روی پیشخوان غرفههاست.
این دوکها ماده اولیه کار هنرمندانی هستند که رد پایشان در نقطه نقطه زندگی ما دیده میشود؛ به راستی کیست که در محل کار، خانه یا هر کجای دیگری از محصولات فعالان صنعت نساجی بهره نبرده باشد و نبرد؟
نساجی سابقه زیاد و قابل توجهی در ایران دارد و میتواند ارزش افزوده زیادی ایجاد کند؛ اما به راستی چه نقشی در عرصه اقتصادی کشورمان بازی میکند؟
براساس مقالهای که در دی ماه سال ۱۴۰۲ و به نقل از افسانه شفیعی پژوهشگر اقتصادی منتشر شد، سهم صنعت نساجی از ارزش افزوده کشور در ماههای آخر سال ۱۴۰۲ کمتر از ۵ درصد بوده است.
سهم این صنعت از سبد صادراتی کشور هم کمتر از ۱ درصد بوده است.
شایان ذکر است که نمایشگاه بینالمللی تهران از ۲۹ مرداد ماه تا ۱ شهریور ۱۴۰۳ میزبان مخاطبان سیامین نمایشگاه بینالمللی ماشینآلات، مواد اولیه، منسوجات خانگی و ماشینهای گلدوزی و محصولات نساجی است و خواهد بود.