به گزارش ایفنا، محمدمهدی برادران معاون صنایع عمومی وزیر صمت در حاشیه این مراسم به خبرنگار ایفنا گفت: نمایشگاه مبلمان، نمایشگاهی تخصصیای هست که در سالهای اخیر پیشرفت خوبی داشته است.
او افزود: هماکنون ۶۱۴ واحد صنعتی و بیش از ۷ هزار واحد صنفی _ تولیدی در حوزه تولید مبلمان فعال هستند و ۲۵۳ تای آنها در سی و سومین نمایشگاه بینالمللی و تخصصی صادراتی صنعت مبلمان حضور دارند.
معاون صنایع عمومی وزیر صمت بیان کرد: کشور ما در حوزههای تولید و صادرات مبلمان رشد داشته است؛ ایران سال گذشته در حوزه صادرات مبلمان به عدد ۱۴۵ میلیون دلار درآمد رسیده است و این میزان درآمد نسبت به سال ۱۴۰۰، ۴۰ درصد رشد کرده است.
برادران خبر داد که در سالهای اخیر به کیفیت و طراحی مبلمان توجه ویژهای شده است.
او ادامه داد: حضور برخی از کشورهای مختلف چون چین، ترکیه و بلژیک در سی و سومین نمایشگاه بینالمللی و تخصصی صادراتی صنعت مبلمان نشان میدهد که ما در حوزههای مختلف به خصوص حوزه طراحی با کشورهای دیگر تعامل داریم.
معاون صنایع عمومی وزارت صمت به توجه ویژه وزارت صمت به خدمات پس از فروش اشاره کرد و گفت: برخی از تولیدکنندگان داخلی مبلمان به صورت داوطلبانه طرح خدمات پس از فروش ۵ ساله را با هماهنگی وزارت صنعت، معدن و تجارت و در قالب شناسهگذاری اختیاری اجرایی کردهاند.
او افزود: وزارت صمت توانسته کارهایش را در حوزههای مکمل صنعت مبلمان به خصوص حوزه ام دی اف پیگیری کند.
معاون صنایع عمومی وزیر صمت از مردم و صاحبان صنایع دعوت کرد که از سی و سومین نمایشگاه بینالمللی و تخصصی صادراتی مبلمان بازدید کنند تا بتوانند از نزدیک شاهد رشد صنعت مبلمان کشور و صنایع وابسته به آن باشند.
برادران در پاسخ به این سؤال که چرا برخی از بازرگانان از کیفیت تولیدات کشورمان رضایت ندارند، بیان کرد: برخی از بازرگانان به سراغ واحدهای تولیدی غیر صنعتی میروند و اینگونه با تولیدات بیکیفیت یا کمکیفیت مواجه میشوند؛ وزارت صمت برای حل این مسئله جلساتی را با اعضای انجمنهای تخصصی داشته و اهدافی چون شناسنامهدار کردن مبلمان را دنبال میکند. واحدهای صنعتی نیز تضامین خوبی دادهاند.
او از بازرگانان و تجار کشورهای مختلف تقاضا کرد که حتماً برای تأمین محصولات مدنظرشان به سراغ تولیدکنندگان رسمی، صنعتی و دارای شناسنامه خدمات و محصول، مراجعه کنند.
معاون صنایع عمومی وزارت صمت از برگزاری نمایشگاه توانمندیهای صنعتی ایران در عراق خبر داد.
برادران بیان کرد: وزارت صمت با همکاری بانک مرکزی تلاش میکند که واحدهای تولیدی را به صنعتی شدن راغب کند و تعدادی از واحدهای تولیدکننده مبلمان تا به امروز صنعتی شدهاند اما برخی از واحدها به دلایل مختلف هنوز اقدامی برای صنعتی شدن، نکردهاند؛ شایان ذکر است که واحدهای مذکور شاید بیشتر از واحدهای صنعتی اشتغالزایی کرده باشند اما چون صنعتی نشدهاند، خدماتی دریافت نکنند.