در گفتوگو با ایفنا مطرح شد؛
تولیدکنندگان جوان نمیتوانند در بازار فعلی موفق شوند
عضو هیات مدیره شرکت ماندگار راهکارهای کمک به رونق صنعت مبلمان را تشریح کرد.
به گزارش خبرگزاری نمایشگاهی ایران (ایفنا)، مهدی رضایی منفرد عضو هیات مدیره و مدیر فروش شرکت《ماندگار》که در بخش مبلمان خانگی بیست و یکمین نمایشگاه مبل حاضر شده است، گفت: این شرکت از سال ۸۷ فعالیت خود را در زمینه تولید مبلمان و میز و صندلی پلیمری آغاز کرد.
وی ادامه داد: وقتی اسم پلیمر میآید، پلی استر و رزین در ذهن افراد نقش میبندد در صورتی که محصولات شرکت ماندگار پلیمر ایبیاس است. این پلیمر رنگپذیری بالایی دارد؛ ضربه پذیر و ضد آب است و کاملا میتوان شمایل را به صورت صنعتی روی آن کار کرد و دیگر زحمات خراطی چوب را ندارد.
این مدیر فروش با اشاره به حجم کمی که صندلیهای پلیمری اشغال میکنند، اظهار داشت: این صندلیها داخل کارتون قرار میگیرند و زمان استفاده با پیچ و مهره محکم می شوند. این نوآوری به افزایش صادرات هم کمک میکند.
وی ضمن اشاره به آغاز صادرات کالاهای شرکت ماندگار از سال ۹۶، افزود: بیش از نیمی از درآمد شرکت از طریق صادرات است. ما بازار عراق را تامین می کنیم و به صورت پراکنده مشتریانی از ازبکستان، ارمنستان و روسیه هم داریم.
عضو هیات مدیره شرکت ماندگار گفت: میزان صادرات نسبت به سالهای پیش بسیار کم شده؛ از سال گذشته تاکنون قیمت مواد اولیه تقریبا ۵۷ درصد افزایش یافت و صادرات را با مشکلات جدی مواجه کرد. از طرفی هزینه برق و گاز صنعتی هم چند برابر شده است.
او که یک مدیر جوان است درباره شرایط فعلی برای کارآفرینی و اشتغالزایی جوانان گفت: در اوایل دهه ۹۰ یک فرد جوان میتوانست با سرمایه نه چندان زیاد یک حرفه را شروع کند اما الان اینطور نیست. همچنین تقاضای بیشتری از سوی جامعه مطرح بود. در حال حاضر هم تقاضا و هم عرضه کم شده و در این بازار فقط برندهای قوی دوام میآورند و تولیدکنندگان جدید به مرور حذف می شوند.
رضاییمنفرد تاکید کرد: برای کمک به بازار فعلی باید هزینه تولید کم شود. وضع امور مالیاتی درست نیست. وام به تولیدکنندگان پرداخت شود و دولت یک سیاست جدی برای کمک به تولید تدوین و اجرا کند.