به گزارش ایفنا، مسعود معظمی، رئیس ستاد برگزاری شانزدهمین نمایشگاه در و پنجره و صنایع وابسته و نائب رئیس هیئتمدیره شرکت نمایشگاهی تهران، در خصوص برگزاری این نمایشگاه گفت: از فردا شانزدهمین نمایشگاه در و پنجره تا ۱۱ خرداد در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی تهران آغاز خواهد شد. این نمایشگاه تخصصی جزو موفقترین نمایشگاههای کشور است چراکه بهصورت مجزا از نمایشگاه ساختمان برگزار میشود. این نمایشگاه فرصت مناسبی برای عزیزانی است که در حوزه صنعت و تولید پیشتاز در نوآوری و دستاوردها هستند.
وی با بیان اینکه بیش از ۱۵۰ شرکت در حوزه در و پنجره و ۱۵ شرکت خارجی در این نمایشگاه حضور دارند، افزود: این نمایشگاه در ۷ سالن (۳۸، ۳۵، ۴۰، ۴۱، ۴۴، ۳۱a, ۳۱b) از ۸ خرداد تا ۱۱ خردادماه میزبان گروههای متنوع این صنعت خواهد بود. نمایشگاه در و پنجره در فضایی بالغ بر ۲۶ هزار مربع، به مدت ۴ روز میزبان ۴ کشور از کشورهای ترکیه، چین، آلمان، ایتالیا، خواهد بود. ۳۶ گروه کالایی این صنعت حضور مستمر و قابل توجهی را دارند. بازدید برای عزیزان از ساعت ۸ صبح تا ۱۶ بعدازظهر خواهد بود.
معظمی در پاسخ به این سؤال خبرنگار ایفنا مبنی بر اینکه چه برنامههایی در حاشیه برگزاری نمایشگاه صنعت و پنجره برگزار میشود، گفت: ما در این نمایشگاه رونمایی از محصولات جدید و خلاقانه خواهیم داشت و گروهی از کارگاههای آموزشی برای فعالان این صنعت خواهیم داشت که در سه تا حوزه برگزار میشود. معرفی سیستمها و تکنولوژی جدید در و پنجره و موضوعاتی مربوط به فروش و بازرگانی و آیتمهای مربوط به هوش مصنوعی و بازاریابی و اصول توسعه صادرات آشنایی با قوانین صادراتی و آشنایی با ساخت درو پنجره و پیویسی و مصرف انرژی خواهد بود.
وی در پاسخ به سؤال دیگر خبرنگار ایفنا مبنی بر اینکه کدام تجار خارجی در این نمایشگاه شرکت خواهند کرد، تصریح کرد: در ماههای گذشته مکاتباتی برای حضور بازرگانان و تجار خارجی داشتیم و شاهد حضور تجار و بازرگانان از کشورهای منطقه از جمله افغانستان، عراق، عمان قطر و ترکیه، کشورهای آفریقایی و برزیل را خواهیم داشت. مهمترین نکته این است باید شرایط از طرف تولیدکنندگان فراهم شود و مسافت و حملونقل و مسائل دیگر برای تولیدکنندگان فراهم شود تا صرفه اقتصادی داشته باشد و صادرات به بهترین شکل انجام شود.
در این نشست جلالی پور دبیر انجمن صنفی تولیدکنندگان در و پنجره، هم با بیان اینکه اعضای صنف متولی صرفهجویی بیش از ۴۰ درصدی هستند، تصریح کرد: پتانسیل و ظرفیت تولید ده هزار در و پنجره ساختمان وجود دارد ولی با توجه به وضعیت ساختمان و ساز و رکورد همکاران نتوانستند پتانسیل خود را به نمایش بگذارند. امیدوارم در سالهای آینده صنعت ساختمان، از این ظرفیت بازار داخل کشور داشته باشیم.
وی عمده مشکل صادرات در و پنجره را ارتباط با کشورهای دور دست اعلام کرد و افزود: منتظر هستیم سیستمهای دولتی این کار را انجام بدهیم در حقیقت بخش تولید این آمادگی را داریم. فضا باید برای کسبوکار این حوزه ایجاد شود.
وی در ادامه بیان کرد: یکی از اهداف ما دستیابی به بازارهای مختلف است که با تولید محصولات باکیفیت میتوان به این خواسته جامه عمل پوشاند. امر صادرات به خوبی در حال انجام است اما برای توسعه این امر، دولت باید تسهیلاتی را ایجاد کند تا شرایط لازم حاصل شود.
جلالی پور در پاسخ به سؤال خبرنگار ایفنا در خصوص اینکه چه کشورهایی هدف صادرات در و پنجره هستند، گفت: کشورهای هم مرز هدف بازارهای ما هستند به علت اینکه ارتباط سیاسی با این کشورها داریم. البته به کشورهای دوردست بازارهای قاره آمریکا و آمریکای، شمالی و جنوبی و استرالیا رخنه کردیم. سال گذشته حولوحوش ۳ میلیون دلار به کشورهای اطراف صادرات داشتهایم که بین تجار انجام شده است. معنا و مفهوم صادرات این نبوده که بین بانکها انجام شده باشد، باید این فرایند را دولت راحتتر انجام دهد.
وی تأکید کرد: یکی از اهداف ما دستیابی به بازارهای مختلف است که با تولید محصولات باکیفیت میتوان به این خواسته جامه عمل پوشاند. امر صادرات به خوبی در حال انجام است اما برای توسعه و مراودات بازرگانی که مهمترین چالش این صنعت است باید از سوی دولت تسهیل شود.