کتایون اسکندری کیا مدیر روابط عمومی اتحادیه مبل ایران در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری نمایشگاهی ایران (ایفنا) گفت: سی و یکمین نمایشگاه مبلمان از تاریخ ۲۳ تا ۲۶ تیرماه، در فضای مفید ۴۰ هزار متر مربعی و در ۱۹ سالن و محوطه فضای باز محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار می شود.
وی افزود: حدود ۳۰۰ تولیدکننده داخلی و خارجی مبلمان در این نمایشگاه آخرین طراحی ها و دستاوردهای خود را به نمایش می گذارند.، همه اتحادیهها، انجمن ها و تشکل های صنعت مبلمان دست به دست هم دادهاند تا در سی و یکمین دوره، نمایشگاه وزینی برپا شود و آسیب های ناشی از بیماری کرونا به این صنعت تاحدودی جبران شود.
به گفته مدیر اجرایی نمایشگاه تجار و بازرگانان کشورهای هدف برای شناسایی پتانسیل صادراتی مبلمان ایران از جمله عراق، سوریه، افغانستان،قطر،عمان،روسیه و کشورهای CIS از سی و یکمین نمایشگاه بینالمللی صنعت مبلمان ایران بازدید میکنند تا همانطور که در عنوان نمایشگاه به بحث صادرات تاکید شده، بسترهای مناسب برای رونق صادرات محصولات ایران فراهم شود.
وی درباره میزان تولید مبلمان در کشور گفت: باتوجه به اینکه مبلمان صنعت زودبازده است گستردگی خوبی در شهرهای مختلف کشور دارد. ملایر، تویسرکان همدان و قم از جمله قطب های منبت ایران هستند. سالانه ۸ میلیارد دلار میزان گردش اقتصادی این صنعت برای کشور است و بالغ بر ۹ درصد از اشتغال کشور را شامل میشود.
اسکندری کیا با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری بر درآمدهای غیرنفتی گفت: صادرات نفت و گاز و پتروشیمی به نوعی صادرات نعمت است در صورتی که صادرات مبلمان ،صادرات همت با هنر ایرانی است. افزایش صادرات محصولات غیرنفتی می تواند در حفظ منابع طبیعی موثر باشد.
وی با اشاره به برگزاری رویداد طراحی تهران در ۲ دوره پیشین نمایشگاه اظهار کرد: همواره حفظ هویت و فرهنگ در طراحی ها حائز اهمیت و امتیاز است. خوشبختانه محصولات در چند سال اخیر ایرانیزه شده اند. یعنی المان های مدرن توام با المان های فرهنگ ایرانی در طراحی ها لحاظ می شود. در نمایشگاه هفته آینده هم داوران مسابقه ارزیابی محصولات برتر ،نسبت به بررسی تولیدات ارائه شده اقدام خواهند کرد که این مجموعه اقدامات بستر ارتباط بین طراح و صنعتگر برای تولید انبوه طراحی ها فراهم خواهد کرد.
مدیر اجرایی نمایشگاه مبلمان تاکید کرد: صنعت مبلمان به عنوان یک صنعت درآمدزا باید دیده و از آن حمایت شود.