مدیرعامل شرکت سومبار معتقد است که بیشتر تولیدکنندگان صنایع غذایی به اصل سلامت تغذیه پایبند نیستند.
به گزارش خبرگزاری نمایشگاهی ایران (ایفنا)، میثم کدیبور مدیر عامل شرکت مهر پاسارگاد با برند سومبار که از شهر بجنورد در بیست و نهمین نمایشگاه بینالمللی صنایع کشاورزی، مواد غذایی، ماشین آلات و صنایع وابسته حضور یافته است، گفت: سومبا تولیدکننده شکرپنیر و نبات است که چهارمین حضور خود در این رویداد را تجربه می کند. خوشبختانه استقبال از نمایشگاه نسبت به دوره های قبل بسیار بیشتر شده است.
وی با بیان اینکه سخت ترین کار در ایران تولید است، افزود: در حال حاضر دلالی بیشترین سود را دارد. در تولید باید همه چیز را نقد خرید اما اقساطی فروخت. از طرفی تولید مورد حمایت قرار نمی گیرد. جدیدا آقای رئیسی یکسری کارها انجام داده اما به قدری نوسانات زیاد است که تمام فشار متمرکز بخش تولید است.
او معتقد است با وجود تمام این مشکلات، اگر هر کاری با برنامه ریزی پیش برود، به بهترین شکل اجرا و نتیجه خوب هم حاصل می شود.
مدیر عامل شرکت سومبار دلیل گران شدن شکرپنیر را حذف یارانه شکر قلمداد کرد و گفت: این محصول در ایران، روسیه و مقداری هم در آذربایجان تولید و به کشورهای همسایه از جمله
عراق، افغانستان و عمان صادر می شود.
وی ادامه داد: کشورهای اروپایی بخاطر مضرات شکر از شیرین کننده هایی استفاده می کنند که ساکاروز نداشته باشند.
این فارغالتحصیل رشته صنایع غذایی در پاسخ به اینکه چند درصد از تولیدکنندگان به رعایت استانداردهای تغذیه پایبند هستند، بیان کرد: کمتر از ۵ درصد به اصل سلامت توجه میکنند؛ بنده به عنوان فارغالتحصیل رشته صنایع غذایی، در این صنعت فعالیت می کنم بنابراین مصرف بهترین مواد و عدم استفاده از نگهدارنده در اولویت کاری این شرکت است اما وقتی یک بازاری که کارش خرید و فروش است، وارد این عرصه می شود فقط بحث درآمد را در نظر می گیرد و توجهی به بحث سلامت ندارد. در چند سال اخیر اداره غذا، دارو، استاندارد و بهداشت کمی بر این موضوع نظارت داشته اما باید جدی تر کنترل کند.