به گزارش خبرنگار خبرگزاری نمایشگاهی ایران (ایفنا)، در آیین افتتاحیه این نمایشگاه سید حسین حسینی، معاون وزیر جهاد کشاورزی به نمایندگی از وزیر جهاد کشاورزی اظهار کرد: جناب آقای وزیر از معدود وزرایی هستند که به صنعت شیلات اشراف دارند و با آگاهی از ظرفیتهای این حوزه حمایتهای لازم را انجام میدهند؛ اما به دلیل حضور هیات کوبایی و امضا تفاهمنامههای تخصصی، امکان حضور در این مراسم را نداشتند.
وی افزود: من این نوید را بدهم که آقای وزیر قول ساماندهی تمام مشکلات تولیدکنندگان را دادند و قرار بر این بود که کود موردنیاز ماهیان خاویاری ما سروسامان یابد و به دستور مقام عالی وزارت و سایر مسئولان این حوزه، به زودی مشکل حل خواهد شد.
به گفته معاون وزیر جهادکشاروزی، موضوع بازار نیز با توجه به همت آقای وزیر با هماهنگی استانداریها و شهرداریها رفع و حل شود.
وی درباره این نمایشگاه نیز توضیح داد: هفتمین نمایشگاه با حمایت وزارت جهاد کشاورزی و همه فعالان صنعت شیلات با نگاه نقشآفرینی شیلات در توسعه دریا محور برگزار شد تا نقشآفرینی خود را در توسعه دریا محور به بهترین شکل اجرا کنیم. موضوع مهمی که بشر را تهدید میکند بحث امنیت غذایی است که با همکاری همه دستگاهها مصوب شده با 4 محور فراهمی غذا، در دسترس بودن، سلامت، تابآوری و پایداری غذا تهیه شده است.
حسینی در پایان گفت: این موضوع مهمی است زیرا هنگامی که سازمان خواروبار جهانی اعلام میکند غذایی که در سال 2050 بشر را از قحطی نجات دهد، آبزیان است.
هفتمین نمایشگاه بینالمللی صنعت شیلات، آبزیان، ماهيگیری، غذاهای دریایي و صنایع وابسته با 8 هدف تبادل افکار بدیع و توسعه همکاریهای اقتصادی و فنی، بازاریابی و شناخت امکانات تجاری و تولیدی در عرصه داخلی و بینالمللی و ایجاد بستر صادرات محصولات شیلات، ارائه پیشرفتهای داخلی و خارجی در عرصه صنعت شیلات، تقویت و بهبود سیستم توزیع و تسهیل ارتباطات تجاری و فنی، ارتقا دانش فنی در تولید، عملآوری و بازاریابی، معرفی پتانسیلهای جدید، ایجاد زمینه اشتغال بیشتر در صنعت شیلات کشور، فرهنگسازی و ترویج الگوهای بهینه مصرف غذاهای دریایی برگزارمی شود.
این نمایشگاه در محل نمایشگاههای بینالمللی تهران در سالن 19 – 18 در حال برگزاری است و تا 16 آذرماه نیز ادامه خواهد داشت.