به گزارش ایفنا، خجسته مهر در این زمینه گفت: بیست و هفتمین نمایشگاه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی به صورتی متفاوت نسبت به نمایشگاه سال گذشته برگزار شد. روزانه در حدود 35 هزار نفر از این نمایشگاه بازدید کردند. از سوی دیگر حضور شرکتهای خارجی در این نمایشگاه نسبت به گذشته چهار برابر شده و از 50 شرکت به 200 شرکت خارجی رسیده است. این شرکتها به این باور رسیدهاند که تراز شرکتهای ایرانی در حد شرکتهای بینالمللی است و به همین دلیل شاهد ارتباط مثبت شرکتهای ایرانی و خارجی در این نمایشگاه بودیم.
مدیرعامل شرکت ملی نفت ادامه داد: در طول برگزاری این نمایشگاه علاوه بر حضور صنعت گران و متخصصان شرکتهای دانش بنیان و سازندگان در حدود 170 قرارداد، تفاهمنامه و توافقنامه در این نمایشگاه منعقد شد. از سوی دیگر در این نمایشگاه رونمایی از محصولات مختلف دانشبنیان صورت گرفت که از جمله دستاوردهای مهم این نمایشگاه به شمار میرود.
وی تصریح کرد: از پنجاه قرارداد قطعی که در این نمایشگاه بسته شده 30 قرارداد متعلق به شرکت ملی نفت ایران بوده است. از سوی دیگر از بین 120 تفاهمنامه و توافقنامه 80 تفاهمنامه متعلق با شرکت ملی نفت ایران بوده است. یکی از تفاوتهای مهم این نمایشگاه نسبت به نمایشگاههای گذشته افزایش قابلملاحظه میزان مذاکرات بین شرکتهای مختلف برای بستن قرارداد و تفاهمنامه بود. تدابیری در نظر گرفته شده که مذاکراتی که به هر دلیلی نیاز به زمان بیشتری داشته باشد پس از پایان نمایشگاه در محلهای دیگری تا زمانی که به نتیجه برسد ادامه داشته باشد.
خجسته مهر ادامه داد: اولویت ما در این نمایشگاه اهمیت دادن به شرکتهای دانشبنیان توسط شرکت ملی نفت بوده است. به همین دلیل غرفهها به صورت رایگان در اختیار شرکتهای دانش بنیان قرار گرفته است. از سوی دیگر کار ساخت غرفهها نیز توسط شرکت ملی نفت انجام شده است. از سوی دیگر از نظر مکانی نیز شرکتهای دانش بنیان به شکلی در نمایشگاه قرارگرفتهاند که از شرایط خوبی برای مذاکره و ارتباط با شرکتهای دیگر برخوردار باشند.
وی تصریح کرد: در سال 1401 وضعیت صادرات ما نسبت به سال گذشته بهتر شد. این در حالی است که ما در یک فرایند جلو برنده در زمینه تولید و فروش نفت مواجه هستیم و به همین دلیل وضعیت تولید و صادرات نفت در سال 1402 به مراتب از سال گذشته بهتر خواهد شد.